Arkada?lar Silkroadda yapt?g?m cal?smalarla bu forum inledi Sremu Prevate Server bölümünü takip edenler bilirler.Silkroaddaki projemi devretmem üzerine ve arkada??m?n önerisi üstüne Aiona ba?lad?m be?endim ve bende neden bu oyunda server kurmayayim ki diye bir soru sordum kendime ve hemen i?e koyuldum
-------------------------------------------------------------------------- Bu kadar bilgi yeter ?imdide biraz serverden bahsedeyim -------------------------------------------------------------------------- Serverin Özellikleri:
NOT:Orginal server ile ayn? özellikte ben sadece farkl?l?klar?n? soyleyeceg?m.
*Autocreate var yani kafan?za gore id pw ile girebilirsiniz *Kesinlike Free *Çok geli?mi? bir karakter yaratma ekran?,bu ekran sayes?nde kendi yuzunuzu yaratab?l?r ve eglencey? katlam?s olursunuz. *Oyunda yaz?smak bazen can s?k?c? olab?l?yor ?ste o anlarda konusmak en guzel ?s deg?lm? ? evet bu oyunda m?krofonunuz varsa konusab?l?yorsunuz ve ses?n?z? herkes duyab?l?yor. *Herkes ilk ba?lad?g?nda kanatlar? oluyor herhangi bir görev yapmak zorunlugu tas?m?yor oyun (beni cok germi?ti gorevler o yuzden bunu yapmay? borc b?ld?m ) *Ucma süresi 36000000 yani diledi?inz gibi ,diledi?iniz kadar uçabilirsiniz *istedi?iniz her yere diledi?iniz gibi ucab?l?rs?n?z Aionda havada ucan ejderhalar gorursunuz ama ulasamazs?n?z ya org?nal oynuyanlar b?l?rler benm server?mde b?neb?l?rs?n?z b?le *Özel pvp alanlar? mevcut bu alanlar gokyuzunde kend? c?z?m?mle olusturdugum alanlar muth?s manzaralarda dueollu keyf? ayr?ca ucurumdan atarsan?zda gal?p gel?yorsunuz b? nev? adrenal?n ---------------------------- *Server Exp Rate:50 *Server Quest Rate:1 *Server Drop Rate:50 ---------------------------- /////////Son Güncellenenler..
*Eksik Görevler Tamamland?. *Özel itemler verilemiyordu o sorun de?ildi ama orginalinde veriliyormu? diye duydu?um için ekledim. *görevlerin gönderdi?i alanlara teleportlarda buglar vard? onlar çözüldü art?k sorun yok *GM ler direk lv verdklernde hp artm?yordu o sorun çözüldü. *Di?er prevate serverlerde olmayan yeni moblar,yeni mapler eklendi. (Örnark Poete.) *Özel itemler eklendi. *Yeni Komutlar eklendi(GM ler için. ) *Di?er privatelerde olmayan ancak orginal serverde olan skiller eklendi. *Tüm privatelere girenler tek sorunudur bu .efek sorunu orginal serverdeki gibi olmaz skiller ancak o sorunuda çözdüm efekler orginal serverdeki gibi (en cok keyif ald?g?m bolum bu . ) *Abyss Gate Teleportlar? sorunlar? giderildi.Bu kap? iki ?rk?n birbirleriyle kap?smalar?n? sagl?yacak kaleler?ne ?s?nl?n?yor oyuna zevk getiren olayda buydu .) baz? privatelerde yok ama bizde var . *Premium Accounts eklendi.Yani bu üyeliklere sahip olan kullan?c?lar 2 kat exp,DP,kinah(oyundaki birimi.) ne sahip olacaklar.
NOT:Oyun Orginal Aiona en yak?n Private Server olma yolunda h?zla ilerliyor.Hiç bir sorun kalmad? tek sorun update oda benim için bir zevk hala oyuna ba?lamay? dü?ünmeyenler var ise çok ?ey kaç?rd?klar?n? Videolar?m?zdan izliyip anl?yabilirler o videolardakileri bizim serverimizde yapabilirsiniz ancak di?er yabanc? uyruklu insanlar?n açt?g? Privatelerde rastl?yamazs?n?z(kesin konusmuyorum 2 private oynad?m ?k?s?ndede yoktu cogu.) ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- Son Update Ait Görüntüler.
Not:Bu görüntülerde görece?iniz Ranger Skilleri hiç bir privatede bulunmamaktad?r ! yanl?zca orginal serverlerde bulunmaktad?r ancak Türk-Aionda var.Orginale en yak?n Private servere hala kat?lmay? dusunmuyor musunuz?