Subject: Cabal[Just-world] Private Server Sat May 29, 2010 10:27 pm
Rateler 250x 250x olduğuna bakmayın skill kasması kolay. Level kasmasıda kolay bir gün içinde dual trans olabilir ve 120+ level olabilirsiniz. Wrigleafflara(doğrumu yazdım bilmiyorum ama greendeki ağaçlar) gidip rahat rahat kasarsınız. Alz drobu aşırı yüksek : Greendeki panterhornlardan 2m-3m arası düşüyor ve birden fazla düşüyor.Eğer alz bomb olursa 5-6m arası oluyor bu miktar.Diğer canavarları siz düşünün. Hem oyunun sitesinde webshop var hemde ingame webshop var. Sitedekinde +4 Forciumlar (2 slotlu ve slotları boş zırhlar) +5 Forcium silahlar (yine 2 slotlu ve slotları boş)
Ingame alz shopta ise +0 Forcium silahlar var(sadece silahlar , zırh yok) ama craftları deathblow (crit dmg inc) 2 slotlu ve slotları boş. Extract potlar site webshopta. Ayrıca boardda var. Ve birkaç kostüm.
Bu arada ingame alz shopu kullanmak isterseniz warehouseye koyacaksınız ve http://cabal.just-world.com/shop/ <<< bu linkten parayı webshopa aktaracaksınız.Sonra oyuna girip skill bar ve kısa yolların bulunduğu alttaki çubuğun en sağında altın işareti var ona basıp bekleyeceksiniz.Bir süre sonra açılıyor.