Subject: Re: vsro bot yardım Wed Jan 20, 2010 4:16 pm
Kurulumunu bekliyorum
silkroadlife
Subject: Re: vsro bot yardım Wed Jan 20, 2010 4:26 pm
Botun Kurulumu İçin Botu Rardan Çıkartıyoruz Rar Şifresini Yukarıda Verdim. Sonra rardan Çıkarttıktan sonra O rarın içinden çıkanları kopyalayıp Vsronun Kurulu Olduğu Yerin İçine Atın.
Botu Açarkende O vSro Klasörünün İçindeki Silksilly adlı Deve Simgeli Dosyayı Açıyoruz Ve gelen pencereye Dang Nhap Diyoruz.
Sonra Sağ Alt Köşeye Deve Simgesi Geliyor Ona Sağ Tıklıyoruz Va En Üstteki Seçeneğe Tıklıyoruz.Sonra İlkkez Yapcağınız İçin vSro Klasörünün içinden sro_client.exe' yi seçiyoruz ve Tamam Diyoruz.Sonra Oyuna Botla Beraber Giriyor.
F5 tuşuna bastığımız zaman botumuzun ayarlar penceresi açılır. Şimdide Botumuzun Ayarlarını Anlatacağım.
Evet Botumuzun Bize Sadece Birinci Kısmı Yani Sadece Ayarlar Kısmı Lazım. Resimle Anlatacağım Size Resim Anlamanız için yeterli Olacağını Düşünüyorum..
TuRkSmC
Subject: Re: vsro bot yardım Wed Jan 20, 2010 5:23 pm
Bana hata veriyo
TuRkSmC
Subject: Re: vsro bot yardım Wed Jan 20, 2010 5:24 pm
deve resmine tıklıyorum bana hyata veriyo
silkroadlife
Subject: Re: vsro bot yardım Wed Jan 20, 2010 5:38 pm
vcredist isimli program var dosyada onu kur düzelecektir
TuRkSmC
Subject: Re: vsro bot yardım Wed Jan 20, 2010 5:58 pm
kurdum hatayı veriyo (1627088 yordam giriş noktası,USER32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı) 2 gündür bana microsoft visual C++ RUNTİME library hatası veriyo ondan kaynaklanıyo olabilir mi?
ceyhun
Subject: Re: vsro bot yardım Sat Jul 31, 2010 8:44 am
TuRkSmC wrote:
Beyler bana şu anda çalışan vsro bedava botu lazım yardım ederseniz sevinirim
BU BOT VSRO İÇİNDİR
Botun adı : vnbot free indirme linki :Phiên bản miễn phí Fix 18h30ngày 19/05/2010 virüs taraması ekleseydin demeyin, link direk orjinal siteden indiriyor, kendiniz tarattırmayı da ihmal etmeyin. botu açtığınız zaman, username: vnbot.net pasword : vnbot.net
Wizard skill ayarları üzerinde gösterdim..
wizard skillerini burda verdim, diğer karakterlerin skillerini öğrenmek için oyunu vietnamca yaparak skillerin neler olduğunu görebilirsiniz.
bot kullanımı: Arkadaşlar aşağıdaki resimleri yaptığımda botun paralı versiyonu yoktu, şu anda botun hem paralı hem de free versiyonu var. Yukardaki linkte free versiyonunu paylaştım, paralı almak isteyen vnbot.net sitesinden alabilir, ama vietnamca.
Free versiyonunda şu anda toplama, item toplama özelliği yok. Ayrıca 2. master olarak kullandığınız clerick veya bard buff da basmıyor otomatik olarak. Otomatik tamir ettirme de yok. Bunların dışında bot çok güzel kasmaktadır, çok hızlıdır. bot kullanımı aşağıda anlatmaya çalıştım.