asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Medusa Görevi Uyeols10
asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Medusa Görevi Uyeols10
asdas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
asdas

asdasdas

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Medusa Görevi

Go down 
AuthorMessage
blckblck
Üye
Üye
blckblck

Konu Sayısı : 33
Ülke : Türkiye
Male Yaş : 36
Başarı sistemi : 0
Ruh hali : Medusa Görevi Kederl10
Uyarı Seviyesi : 1

Medusa Görevi Empty
PostSubject: Medusa Görevi   Medusa Görevi EmptyWed Jan 06, 2010 8:40 pm

Açıklama: Gerçegi bilmek içimi çok rahatlatti. Simdi, geriye birtek beyaz sürüngenin kanini alip çocugun hayatini kurtarmak kaldi. Beyaz sürüngenin kanini alip gelecekmisin? Merhametli kalbin benim kalbimi de isitiyor. ShinMoo bana gizli geçidi anlatti. Geçitten git ve ShinMoo ile konus. ShinMoo bana beyaz sürüngenle arasindaki anlasma yüzünden içeri girmek isteyenleri durdurmasi gerektigini söylemisti. Fakat eger onunla dövüsüp yenersen, BeakYung'a olan yolu açacagini söyledi. Bu kapidan beyaz sürüngenin bekçisi olan SoSo isimli kara sürüngeni göreceksin. Onu yendiginde boyutta olusan bir delik seni beyaz sürüngen BeakYung'a yöneltecekmis. Bu delikten gir ve BeakYung'u yen, kanini al. Sonra geri gelip benimle konus. Bu arada bende Flame Sprite yolunu hazirlayacagim.

Bunları Unutmayın:

1-)Share EXP/Auto Item ayarli bir partide olmaniz gerekiyor.
2-)Isinlanma sadece o anda Eliminate the Threat görevini oynayan veya bitirmis olanlar tarafindan kullanilabilir.
3-)Isinlanma sadece o anda Eliminate the Threat görevini oynayan veya bitirmis olanlar tarafindan kullanilabilir
4-)Oyuncu ölse bile, ShinMoo , SoSo the Black Viper, ve BeakYung the White Viper'in yenilmesiyle görev tamamlanmis sayilir.
5-)Eger ticaret tasimaciligi summon edilmisse (kullaniliyorsa) isinlanma kullanilamaz.

Başlangiç NPC:WalYoung
Bitiş NPC: WalYoung
Görev Amaci:White Viper Blood (Beyaz Sürüngen Kani) topla
Görev Yaratıkları:ShinMoo The Man of Flames, SoSo the Black Viper, BeakYung the White Viper
Ödel:Exp. 2740000 / 10th grace Class C ring
Görev Alanı: Qin-Shi Tomb Level 6
Görev Tekrarı: 1
Back to top Go down

Medusa Görevi
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Unique Rehberi - Medusa Eklendi ...
» Medusa ya nasıL gidiLir [Resimli Anlatım]
» Cérbérus Görevi