asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Demirci Talimci Uyeols10
asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Demirci Talimci Uyeols10
asdas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
asdas

asdasdas

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Demirci Talimci

Go down 
AuthorMessage
silkroadlife
Admin
Admin
silkroadlife

Konu Sayısı : 802
Ülke : Türkiye
Male Yaş : 29
Başarı sistemi : 16
Lakap : KaRa_BuLuT
Ruh hali : Demirci Talimci Kederl10
Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

Demirci Talimci Empty
PostSubject: Demirci Talimci   Demirci Talimci EmptySun Dec 27, 2009 7:10 pm

Demirci

Demirci kale içinde bulunur ve itemlerin üretim ve onarımından sorumludur. Demirciyi kullanma yetkisi guild lideri (kale savaşındaki kumandan) ve üretim idarecisiyle sınırlı tutulmuştur. Üretim idarecisi çalıştırmak item üretim maliyetlerinden ve zamandan tasarruf sağlar.

İtem onarımı

İtemlerin demirci tarafından onarılması ortak itemlerle aynı şekilde yapılır. Ancak demircinin bütün itemleri onarmasına izin verilir.

İtem üretimi

Demirci Talimci Fortress_npc1_11
İtem Üret düğmesine basıldığında kalede üretim için kullanılabilecek itemlerin listesi görüntülenir. Fare işaretçisi üretim itemlerinden birinin üzerine getirildiğinde itemin temel bilgileri, üretim süresi ve gereken Altın ve GP görüntülenir.
İtemin üretimi tamamlandıktan sonra Tamamla düğmesi etkinleşir ve item Tamamla düğmesine basan guild lideri ya da üretim müdürüne gönderilir.

Talimci

Talimci kale içinde bulunur ve ulaşım araçlarının taliminden sorumludur. Talimciyi kullanma yetkisi guild lideri(kale savaşındaki kumandan) ve eğitim idarecisiyle sınırlandırılmıştır. Talimci çalıştırmak eğitim maliyetlerinden ve zamandan tasarruf sağlar.

COS eğitimi

Demirci Talimci Fortress_npc1_12
COS Eğit düğmesine basıldığında kalede eğitim için kullanılabilecek COS listesi görüntülenir. COS eğitimi tamamlandıktan sonra Tamamla düğmesi etkinleşir ve COS Tamamla düğmesine basan guild lideri ya da eğitim idarecisine gönderilir.

COS, ulaşım/taşıma aracı veya Silkroad Online’da kullanılan pet olarak açıklanabilir.
Back to top Go down
https://ultumark-tr.yetkin-forum.com

Demirci Talimci
Back to top 
Page 1 of 1