95LvL FuLL Farmed GLavier + 200k SP + açılmamış pre and devil
3 posters
Author
Subject: 95LvL FuLL Farmed GLavier + 200k SP + açılmamış pre and devil Fri Nov 20, 2009 10:07 am
95 LvL Fire-Cold-Heuksal Skiller 95de max. Char Full Farmed + 200k SP. Kasasında açılmamış Premium Plus ve Devil Sprit Uzatıcı. + 11gün Premium Plus, Tavşanı 11gün, Devil Spriti, Avatarı vs vs... Charım ortada lafı uzatmaya gerek yok. Charın ilk sahibi benim 650k SP yaptıktan sonra kasmaya başladım. Char FuLL STR\'dir, İnt kesinlikle verilmemiştir. E-mail koruması yoktur. En iyi teklife satacağım. Kesinlikle Takas yoktur. Oyunu bırakıyorum ve TL ile Gaziantep içi veya banka, PTT ile satacağım. Tekliflerinizi bekliyorum. Henüz bir fiyat belirlemedim. Burdan yazın arkadaşlar site aracılık ücreti alıcıya aittir. Char satılana kadar kasacağım. Char alımında öncelikle nick çok önemlidir ve charımın nicki genele hitap eder yani şahsa özel değildir. Örn: aydin27. Telefon numaram: 0546 567 58 87 7/24 açıktır ciddi alıcılar burdan ulaşabilirler bana ayrıca..
Resimler;
Ciddi alıcılar bekliyorum. Sahtekarlar bulaşmasın... Üzerinde 98lvl glavieside mevcuttur crt 12 phy +80 bulunması zor bir glaviedir. Charın Herşeyi üzerinde verilecektir.
Léadri
Subject: Re: 95LvL FuLL Farmed GLavier + 200k SP + açılmamış pre and devil Sat Jan 30, 2010 10:06 am