asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
«« Joymax Sizi Kandırıyor »» Uyeols10
asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
«« Joymax Sizi Kandırıyor »» Uyeols10
asdas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
asdas

asdasdas

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

«« Joymax Sizi Kandırıyor »»

Go down 
AuthorMessage
silkroadlife
Admin
Admin
silkroadlife

Konu Sayısı : 802
Ülke : Türkiye
Male Yaş : 29
Başarı sistemi : 16
Lakap : KaRa_BuLuT
Ruh hali : «« Joymax Sizi Kandırıyor »» Kederl10
Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

«« Joymax Sizi Kandırıyor »» Empty
PostSubject: «« Joymax Sizi Kandırıyor »»   «« Joymax Sizi Kandırıyor »» EmptySun Oct 11, 2009 6:33 am

«« Joymax Sizi Kandırıyor »» 110

Video Açıklaması : Goldbot sandığınız şeyler aslında Joymax ın serverları doldurmak için yaptığı bir hile. Peki nerden anlaşılıyor? Goldbot için dagger karakter yapılandırması uygunmudur?

Peki Gold şirketleri nasıl gold topluyorlar. Amvo trojeni clientless türü char soyma trojenidir. Yani sizin pc nizi kullanarak oyuna girer. Otomatik olarak exchange yapar parayi aktarir. Sadece paranız gitmiş ise amvo trojenin den soyulmuşsunuz demektir.

Peki Joymax a ders verilebilirmiyiz?

Evet bu mümkün, Premium almayın fakat diğer silk ile alınan tüm itemlerden alabilirsiniz. Burada Joymax sistemini sorgulamaya başlıcaktır. ve Şöyle düşünecektir. Oyunculara oyuna girmeyi müsade edersek «« Joymax Sizi Kandırıyor »» 352567 kazanabiliriz. Premium almıyorsunuz, ama silk alıyorsunuz. Joymax bu sayede sistemini değiştirmek zorunda kalıcak.

2. Yol ise » Direk oyunu bırakın...

Goldbot Şirketlerinden gold almamanızı tavsiye ediyorum. Yakın cevrenizden veya arkadaşlarınızdan satın almanız daha iyidir. Siz gold aldıkça soyulan sayısı artmakta. Bu yüzden bu şekilde de bir girişimde bulunmak şart.

Bazıları kaale bile almıcaktır. Biliyorum gördüm, oyun için kimin neler yaptığını. Oyun için kendi annesine bile küfür eden zihniyetten birşey beklemiyorum zaten.

Bu anlattıklarım benim işime yaramıyor sizlerin gelecekte sıkıntıya düşmemeniz için hazırlanmıştır.
Back to top Go down
https://ultumark-tr.yetkin-forum.com

«« Joymax Sizi Kandırıyor »»
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Joymax Şerefsizliğini Gene Gösterdi
» Joymax Kullanıcıları İçin Özel Etkinlik