asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
"3 yıl üst üste şampiyonluk zor" Uyeols10
asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
"3 yıl üst üste şampiyonluk zor" Uyeols10
asdas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
asdas

asdasdas

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

"3 yıl üst üste şampiyonluk zor"

Go down 
AuthorMessage
silkroadlife
Admin
Admin
silkroadlife

Konu Sayısı : 802
Ülke : Türkiye
Male Yaş : 29
Başarı sistemi : 16
Lakap : KaRa_BuLuT
Ruh hali : "3 yıl üst üste şampiyonluk zor" Kederl10
Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

"3 yıl üst üste şampiyonluk zor" Empty
PostSubject: "3 yıl üst üste şampiyonluk zor"   "3 yıl üst üste şampiyonluk zor" EmptyTue Sep 15, 2009 8:38 pm

Lig TV'de katıldığı programda soruları yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, her oyuncunun maç öncesi farklı bir yöntemle motivasyon sağladığını, kendisinin ise sakinliği tercih ettiğini kaydederek, ''Maça hazırlanma aşamasında konuşmamayı tercih ediyorum. Maç günü yemekte takımla olurum, sonra takım arkadaşlarımla muhabbetlere katılırım. Daha sonra kitabımı okurum. Maçı kafamda oynarım, neler yapabileceğimi düşünürüm. Bazı oyuncular birebir konuşmalarla kendisini hazırlar. Fakat ben maç günü fazla konuşmayan, gayet sakin, kitabını okuyan, konuşması gereken zamanlarda konuşan bir kişiliğe sahibim. Maçlara kendimi susarak hazırlıyorum'' diye konuştu.
Brezilya'da futbol oynadığı dönemleri de anlatan Alex, yöneticilerin kamplarda sıklıkla futbolcularla birlikte olduğunu anlatarak, ''Samandıra'da kamp günü yönetici göremezsiniz. Tesislerde sadece oyuncu ve teknik heyet vardır'' dedi.

Teknik direktör Christoph Daum'un takımıyla toplantı yapmayı çok sevdiğini bildiren Alex, antrenmanların dışında bu sayede ve yemeklerde bütün takım olarak bir araya gelebildiklerini ifade etti.

Back to top Go down
https://ultumark-tr.yetkin-forum.com

"3 yıl üst üste şampiyonluk zor"
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» "Sinirsiz Ses Kaydi Yapan Program iste" -> PhotoShopCS
» "Avea Bilişim Teknolojileri Sınıfları" Samandıra'daydı
» "Aziz başkan benim babam"
» Yeni ödeme sistemi "Incomm" !
» "Telafi etmeye çalışacağız"