asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Mustafa Sarp: ''Gol Atmak Güzel'' Uyeols10
asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Mustafa Sarp: ''Gol Atmak Güzel'' Uyeols10
asdas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
asdas

asdasdas

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Mustafa Sarp: ''Gol Atmak Güzel''

Go down 
AuthorMessage
silkroadlife
Admin
Admin
silkroadlife

Konu Sayısı : 802
Ülke : Türkiye
Male Yaş : 29
Başarı sistemi : 16
Lakap : KaRa_BuLuT
Ruh hali : Mustafa Sarp: ''Gol Atmak Güzel'' Kederl10
Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

Mustafa Sarp: ''Gol Atmak Güzel'' Empty
PostSubject: Mustafa Sarp: ''Gol Atmak Güzel''   Mustafa Sarp: ''Gol Atmak Güzel'' EmptySun Sep 13, 2009 8:41 pm

Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında ilk golünü atan Mustafa Sarp, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Attığı ilk gol ile ilgili olarak Mustafa Sarp, “Yan toplarda boy hakimiyetimiz var. Takım olarak bu fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz. Ben görmedim ama dokunmasam da topun içeri girdiğini söylüyorlar. Her şeye rağmen gol atmak güzeldi" dedi.

Tabata ile yaşadığı gerginlik konusunda da konuşan Mustafa Sarp, "O pozisyonda Tabata'nın samimiyetine inanmıyorum. Sürekli aynı şekilde yapıyor. Tam kaval kemiğime darbe aldım. Kırılabilirdi de... Bu izler ona ait. Çok sinirlendim, can havliyle yaptığım bir hareket. Böyle bir oyuncu değilim. Tabata ve herkesten özür diliyorum” dedi.

Mustafa Sarp son olarak üç günde bir maç oynamaya alıştıklarını dile getirerek, artık bu maçı unutarak Perşembe günü oynanacak maça konsantre olacakların söyledi.
Back to top Go down
https://ultumark-tr.yetkin-forum.com

Mustafa Sarp: ''Gol Atmak Güzel''
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Format Atmak
» Mustafa Denizli’nin Açıklaması
» Mustafa Denizli’nin Açıklaması
» Mustafa Denizli’den Açıklamalar
» Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Hayatı