asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Daum'un Özer planı Uyeols10
asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Daum'un Özer planı Uyeols10
asdas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
asdas

asdasdas

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Daum'un Özer planı

Go down 
AuthorMessage
silkroadlife
Admin
Admin
silkroadlife

Konu Sayısı : 802
Ülke : Türkiye
Male Yaş : 29
Başarı sistemi : 16
Lakap : KaRa_BuLuT
Ruh hali : Daum'un Özer planı Kederl10
Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

Daum'un Özer planı Empty
PostSubject: Daum'un Özer planı   Daum'un Özer planı EmptySun Sep 13, 2009 8:39 pm

Pendik'ten feribotla Yalova'ya geçiş sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'dan çarpıcı sözler... Yabancı oyuncularını bir arada oynatamamaktan yakınan Alman hoca, “Elime listeyi alıp, bakar ve kimin oynayacağını da söyleyebilirim. Ancak futbolcularım niçin yedek kaldıklarını bilmeli. Onlar da hocalarını anlamalı, bu tercihi yaparken ne kadar zorlandığımı görmeli. 8 yabancıdan ancak 6'sını aynı anda oynatabiliyorum. Her maç yedek kalacak oyuncu aynı olamaz. Bu söylediklerim yerliler için de geçerli.

‘Mehmet Topuz'dan memnunum'
Hatta Semih ve Mehmet Topuz için de. Mehmet'ten memnunum. Potansiyeli var. Ancak onunla ilgili beklenti çok yüksek. Bu nedenle, sakin bir şekilde kendisini hazır hale getirmeliyiz. Ancak Özer'de durum farklı. Onun biraz daha zamana ihtiyacı var. Özer yetenekli ama gerçekçi olursak, Arda, Özer'den daha üst seviyede. Bizim üzerimize düşen görev, ona destek vererek, Arda seviyesine getirmek” dedi. Milli oyuncuların çok Daum'un Özer planı 656377 döndüğünü vurgulayan Daum, “Bosna maçını kazanarak dönselerdi, Bursaspor karşısına çok daha farklı bir atmosferde çıkarlardı. Milli ara, dinlenme anlamında çok pozitif geçti. Burada kalan oyuncularımıza bireysel çalışmalar yaptırdık” açıklamasını yaptı.

‘Ben de Fatih Terim gibi agresifim'
Milli takıma ve Fatih Terim'e destek veren Alman hoca, şunları söyledi: “Bosna karşısında iyi oynadılar ama bazı maçlarda istediğiniz kadar iyi oynayın, size gerekli olan şanstır. Daha 2 maç var ve umudumuz sürüyor. Milli takımın bu 2 maçı alması lazım ki, sonra Bosna puan kaybettiğinde, ‘neden kazanamadık' diye yanmasınlar. Fatih hoca elinden geleni yaptı. Daha fazlasını yapamazdı. Oyundan atılması, bu galibiyeti ne kadar çok istediğini, herşeyi göze aldığını ve takımıyla birlikte olduğunu gösterir. Ben de onun gibi agresifim. Zaman zaman kendimden geçiyorum.” Sel nedeniyle yaşananların çok acı olduğunu vurgulayan Daum, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diledi.
Back to top Go down
https://ultumark-tr.yetkin-forum.com

Daum'un Özer planı
Back to top 
Page 1 of 1