asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] Uyeols10
asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] Uyeols10
asdas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
asdas

asdasdas

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım]

Go down 
2 posters
AuthorMessage
silkroadlife
Admin
Admin
silkroadlife

Konu Sayısı : 802
Ülke : Türkiye
Male Yaş : 29
Başarı sistemi : 16
Lakap : KaRa_BuLuT
Ruh hali : Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] Kederl10
Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] Empty
PostSubject: Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım]   Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] EmptyThu Sep 10, 2009 8:28 pm

Öncelikle Herkese Merhaba Ben bu hatadan bıkmıştım Ve Sorunun Çözümünü Buldum paylaşmak istiyorum;

*Sorun Neden çıkıyor Anlatayım;
Sorun Bilgisayarınızın .Exe Dosyalarına Virüs Bulaştığı için Çıkıyor.

*Nasıl Çözceksiniz?
Öncelikle Size Güzel Bir virüs Programı Lazım Bunlar Ad-Aware Yada Kaspersky Dır Bunlardan Birini Kurup Tarama Yaptırıp Bilgisayarınıza Reset Attığınızda Sorun gitmiş olacaktır.

*Peki Bu taratmanın Sonuçları Ne olacaktır?
Bu taratmanın sonucunda C:\ Diskinizin içindeki Hiç bir .exe li dosya kalmayacaktır Çünkü Virüsümüz Bu dosyaları bozduğu için Antivirüsümüz Bunları temizleyecektir!

*Diyorsunuzki Ben Bunun sonuçlarına Katlanamam Ozaman Bir çözümü Daha var Peki Bu nedir?
Çözüm Şudur Ecsroyu Silin Ve tekrar Yükleyin Oyuna Girmeyin Girerseniz Dosyalar Bozulur!Silip Yükledikten Sonra Aşağıda Verceğim Resimdeki Dosyaları Alın Ve Rar Yapın.Ve Her Oyuna Girip Çıktıktan Sonra Rarın içindeki 4 Dosyayı Alın Ve ecsro Klasörüne Atın Çıkan soruya Tümüne Evet Deyin Ve Hatanın Gelmediğini Göreceksiniz Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] Icon10

Resimdeki Seçili olan Dosyaları Rarlıcaksınız!
Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] Wol_errorBu resim yeniden boyutlandirildi. Buraya Tıklayarak orjinal boyutunu görebilirsiniz.
Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] Eddp
[/b][/size]

Last edited by Deepblue on Sat Feb 06, 2010 12:00 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://ultumark-tr.yetkin-forum.com
EmReReN
Üye
Üye
EmReReN

Konu Sayısı : 1
Ülke : Türkiye
Male Yaş : 29
Başarı sistemi : 0
Ruh hali : Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] Amused10
Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] Empty
PostSubject: Re: Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım]   Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] EmptySat Feb 06, 2010 11:32 am

doğruluk % si kaçtır bunun?illa geri yüklemek mi gerekiyo yoksa normal direk de yapsak olur mu
Back to top Go down

Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım]
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» monster/eu/skill_roc_ac2_wind_shot.efp hatasının Çözümü
» Runtime Error Hatasının Çözümü
» ??????? Runtime Error Hatasının Çözümü!
» This is incorrect file version. Hatasının Çözümü
» Fortress War(Ayrıntılı ve Resimli Anlatım)