Öncelikle Herkese Merhaba Ben bu hatadan bıkmıştım Ve Sorunun Çözümünü Buldum paylaşmak istiyorum;
*Sorun Neden çıkıyor Anlatayım; Sorun Bilgisayarınızın .Exe Dosyalarına Virüs Bulaştığı için Çıkıyor.
*Nasıl Çözceksiniz? Öncelikle Size Güzel Bir virüs Programı Lazım Bunlar Ad-Aware Yada Kaspersky Dır Bunlardan Birini Kurup Tarama Yaptırıp Bilgisayarınıza Reset Attığınızda Sorun gitmiş olacaktır.
*Peki Bu taratmanın Sonuçları Ne olacaktır? Bu taratmanın sonucunda C:\ Diskinizin içindeki Hiç bir .exe li dosya kalmayacaktır Çünkü Virüsümüz Bu dosyaları bozduğu için Antivirüsümüz Bunları temizleyecektir!
*Diyorsunuzki Ben Bunun sonuçlarına Katlanamam Ozaman Bir çözümü Daha var Peki Bu nedir? Çözüm Şudur Ecsroyu Silin Ve tekrar Yükleyin Oyuna Girmeyin Girerseniz Dosyalar Bozulur!Silip Yükledikten Sonra Aşağıda Verceğim Resimdeki Dosyaları Alın Ve Rar Yapın.Ve Her Oyuna Girip Çıktıktan Sonra Rarın içindeki 4 Dosyayı Alın Ve ecsro Klasörüne Atın Çıkan soruya Tümüne Evet Deyin Ve Hatanın Gelmediğini Göreceksiniz
Resimdeki Seçili olan Dosyaları Rarlıcaksınız!
Bu resim yeniden boyutlandirildi. Buraya Tıklayarak orjinal boyutunu görebilirsiniz.
[/b][/size]
Last edited by Deepblue on Sat Feb 06, 2010 12:00 pm; edited 1 time in total
EmReReN
Subject: Re: Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım] Sat Feb 06, 2010 11:32 am
doğruluk % si kaçtır bunun?illa geri yüklemek mi gerekiyo yoksa normal direk de yapsak olur mu
Visual C++ Library Hatasının Çözümü![Resimli Anlatım]