asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
ŞanpiyonLuk yolunda önemLi adım Uyeols10
asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
ŞanpiyonLuk yolunda önemLi adım Uyeols10
asdas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
asdas

asdasdas

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

ŞanpiyonLuk yolunda önemLi adım

Go down 
AuthorMessage
volume51
Üye
Üye
volume51

Konu Sayısı : 370
Ülke : Türkiye
Male Başarı sistemi : 4
Ruh hali : ŞanpiyonLuk yolunda önemLi adım Angry10
Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

ŞanpiyonLuk yolunda önemLi adım Empty
PostSubject: ŞanpiyonLuk yolunda önemLi adım   ŞanpiyonLuk yolunda önemLi adım EmptySat May 30, 2009 12:28 pm

Maçtan 3-0 galip ayrılan Sivasspor, puanını 60'a yükselterek liderliğini sürdürdü. Ligde kalan 5 haftaya lider olarak giren Sivasspor'da, futbolcusundan teknik heyetine, yönetiminden taraftarına kadar herkes büyük sevinç yaşadı.

Bu galibiyetle Trabzonspor ile arasındaki puan farkını da 7'ye yükselten Sivasspor, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Maç, Sivasspor'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından Sivassporlu taraftarlar, "Bu sene şampiyon Anadolu'dan" ve "İşte taraftar, işte şampiyon" tezahüratları yaptı. Futbolcular, saha ortasında bir
araya gelerek mehter marşları eşliğinde oynadı. Stat hopörlörlerinden "Sivas'ın yollarına" türküsü çalındı. Tribünleri tek tek selamlayan futbolcular, "Şampiyon Sivas" şeklinde bağırdı.

Bu arada, Trabzonsporlu Serkan Balcı, devre arası soyunma odasına giderken maçın hakemi Cüneyt Çakır tarafından sarı kartla cezalandırıldı.,

Ayrıca, devre arasında stat hopörlörlerinden Sivasspor ile ilgili şampiyonluk marşları ile mehter marşları seslendirildi.ŞanpiyonLuk yolunda önemLi adım Beer

Goller: Dk. 6 Musa, Dk. 20 Abdurrahman, Dk. 47 Hayrettin (Sivasspor)
Back to top Go down

ŞanpiyonLuk yolunda önemLi adım
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Adım Adım Bota Doğru(Otomatik Tuşa Basma)
» Cehenneme Bir Adım lDUAL TR + ENG Download
» Baros: ''Önemli Olan Şampiyon Olmak''