Kalemin,kılıcından daha mı kudretlidir?
Beynin,kaslarından daha mı kudretlidir?
"
Benim Silkroad çizgi roman etkinliğime katıl ve gör,yarışın yukarısına yükselmek için yeteri kadar yaratıcı suların varsa!"
"
[Etkinlik Süresi]"
- 17 ~ 31 Ağustos 2010 Silkroad Yerel Saati
[Etkinlik Prosedürü]1. Oyuncu oyun içinde 4-6 ekran görüntüsü alacaktır. Oyuncu ekran görüntüsü için diğer kullanıcıları davet edebilir.
2. Oyuncu, ekran görüntülerini içlerine dialoglar veya hikayeler koyarak düzenleyip çizgi roman haline getirecektir.Çizgi roman 4-6 panel veya çerçeveden olmalıdır. Hikaye,oyuncuların oyun içindeki macera, ticaret, deneyim,araştırma veya SRO da yaşanan komik bir hikayeden oluşmalıdır.
"3. Haftalık en iyi Screenshot kısmında < b> ""Benim Silkroad çizgi romanım""
başlığı altında ekran görüntünüzün linkini ibraz edin ve çizgi romanınız hakkında kısa bir tanımlama yaınız.
"
[b]Ekran görüntüsü nasıl ibraz edilir1. Oyun içinde ekran görüntüsü alınız ve bir image hostind sitesine yükleyiniz.
2. Silkroad Online resmi web sitesinde oturum açınız.Menüde Topluluk>Haftalık eniyi kısmana tıklayınız.
3. Göndere tıklayınız.Karakter isminizin seçili olduğunu kontrol ediniz.
4. "Benim Silkroad çizgi romanım" konu olarak yazınız. Ekran görüntüsü seçeneği seçin sonrada URL yi yazın.
5. Çizgi romanınız hakkında kısa bir açıklama yazıp ok tuşuna basın.
[Örnek Çizgiroman][Ödüller]29 kazanan seçilip aşağıdaki ödüller verilecektir :
1incilik ödülü: 1,000,000,000 Altın (1 kazanan)
2incilik ödülü : 500,000,000 Altın (3 kazanan)
3üncülük ödülü : 300,000,000 Altın (5 kazanan)
Teselli ödülü : 100,000,000 Altın (20 kazanan)
**Duyuru*** Komiklik ve fikirler orijinal sanat parçası ve kendi çalışmanız olması gerekir. Komiklikler oyun içinde ekran görüntülerinden elde edilmelidir.
* Komiklikler jpg,png veya gif formatında olmalıdır.Komiklikleri düzenlemek için herhangi bir görüntü yazılım geliştirme programı kullanıyor olabilirsiniz.
* Komiklikler, kaba, ırkçı,müstehcen ya da ayrımcılık ve diğer saldırgan veya uygunsuz içerikli ise diskalifiye edilecektir.
* Diyaloglar / senaryo/ öykü aşağıdaki dillerde yazılmış olabilir:İngilizce, Arapça, Türkçe, İspanyolca ve Almanca.