asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Benim Silkroad çizgi roman etkinliğim! Uyeols10
asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Benim Silkroad çizgi roman etkinliğim! Uyeols10
asdas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
asdas

asdasdas

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Benim Silkroad çizgi roman etkinliğim!

Go down 
AuthorMessage
silkroadlife
Admin
Admin
silkroadlife

Konu Sayısı : 802
Ülke : Türkiye
Male Yaş : 29
Başarı sistemi : 16
Lakap : KaRa_BuLuT
Ruh hali : Benim Silkroad çizgi roman etkinliğim! Kederl10
Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

Benim Silkroad çizgi roman etkinliğim! Empty
PostSubject: Benim Silkroad çizgi roman etkinliğim!   Benim Silkroad çizgi roman etkinliğim! EmptySun Aug 15, 2010 7:48 am

Kalemin,kılıcından daha mı kudretlidir?
Beynin,kaslarından daha mı kudretlidir?

"Benim Silkroad çizgi roman etkinliğime katıl ve gör,yarışın yukarısına yükselmek için yeteri kadar yaratıcı suların varsa!"

"[Etkinlik Süresi]
"
- 17 ~ 31 Ağustos 2010 Silkroad Yerel Saati

[Etkinlik Prosedürü]
1. Oyuncu oyun içinde 4-6 ekran görüntüsü alacaktır. Oyuncu ekran görüntüsü için diğer kullanıcıları davet edebilir.
2. Oyuncu, ekran görüntülerini içlerine dialoglar veya hikayeler koyarak düzenleyip çizgi roman haline getirecektir.Çizgi roman 4-6 panel veya çerçeveden olmalıdır. Hikaye,oyuncuların oyun içindeki macera, ticaret, deneyim,araştırma veya SRO da yaşanan komik bir hikayeden oluşmalıdır.
"3. Haftalık en iyi Screenshot kısmında < b> ""Benim Silkroad çizgi romanım"" başlığı altında ekran görüntünüzün linkini ibraz edin ve çizgi romanınız hakkında kısa bir tanımlama yaınız.
"

[b]Ekran görüntüsü nasıl ibraz edilir

1. Oyun içinde ekran görüntüsü alınız ve bir image hostind sitesine yükleyiniz.
2. Silkroad Online resmi web sitesinde oturum açınız.Menüde Topluluk>Haftalık eniyi kısmana tıklayınız.
3. Göndere tıklayınız.Karakter isminizin seçili olduğunu kontrol ediniz.
4. "Benim Silkroad çizgi romanım" konu olarak yazınız. Ekran görüntüsü seçeneği seçin sonrada URL yi yazın.
5. Çizgi romanınız hakkında kısa bir açıklama yazıp ok tuşuna basın.

[Örnek Çizgiroman]
Benim Silkroad çizgi roman etkinliğim! Notice1_CF806493013DD90684C73376BBAC2E8B

[Ödüller]
29 kazanan seçilip aşağıdaki ödüller verilecektir :
1incilik ödülü: 1,000,000,000 Altın (1 kazanan)
2incilik ödülü : 500,000,000 Altın (3 kazanan)
3üncülük ödülü : 300,000,000 Altın (5 kazanan)
Teselli ödülü : 100,000,000 Altın (20 kazanan)

**Duyuru**
* Komiklik ve fikirler orijinal sanat parçası ve kendi çalışmanız olması gerekir. Komiklikler oyun içinde ekran görüntülerinden elde edilmelidir.
* Komiklikler jpg,png veya gif formatında olmalıdır.Komiklikleri düzenlemek için herhangi bir görüntü yazılım geliştirme programı kullanıyor olabilirsiniz.
* Komiklikler, kaba, ırkçı,müstehcen ya da ayrımcılık ve diğer saldırgan veya uygunsuz içerikli ise diskalifiye edilecektir.
* Diyaloglar / senaryo/ öykü aşağıdaki dillerde yazılmış olabilir:İngilizce, Arapça, Türkçe, İspanyolca ve Almanca.
Back to top Go down
https://ultumark-tr.yetkin-forum.com

Benim Silkroad çizgi roman etkinliğim!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Benim Silkroad Çizgi Romanım Etkinliği Kazananları!
» Benim Pc Laptop Ram Ekleyebilir miyim ?
» Silkroad
» Silkroad 11 Dg Kapimizda
» Silkroad'ı VodemNetle Oynayabilirmiyim??