asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Uyeols10
asdas
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Uyeols10
asdas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
asdas

asdasdas

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli)

Go down 
AuthorMessage
silkroadlife
Admin
Admin
silkroadlife

Konu Sayısı : 802
Ülke : Türkiye
Male Yaş : 29
Başarı sistemi : 16
Lakap : KaRa_BuLuT
Ruh hali : Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Kederl10
Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Empty
PostSubject: Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli)   Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) EmptyTue May 19, 2009 6:38 am

evet arkadaşlar şimdi yapmamız gereken Hunter olmak için kayıt yaptırmak... daha sonra 1 hafta boyunca thief öldürmek ve başkalarının kervanını korumak... bunları ne kadar çok yaparsan o kadar çok maaş alırsın!
ilk olarak hunter npcye gidiyoruz...
Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Sro2008033000243131ut5
işte hunter npcmiz
Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Sro2008033000244410mp0
daha sonrada 4. seçeneğe tıklıyoruz...
Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Sro2008033000240428en7
karşımıza gelen 2 seçenek olucak onların birincisine tıklıyoruz... resimde 1.seçenek yok çünkü ben maaşımı çektim Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Icon20
Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Sro2008033000241533gj8
daha sonrada ınventorye bakarsanız paranızın geldiğini görrsünüz... hunterlıkta Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) 352567 yok diyenlere kapak olsun Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Kop traderlikten bile daha çok Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) 352567 var >Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Icon20 tabi o senin hunterlık ne kadar yaptığına bağlı :smoke
Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) 352567 kasmak için thief öldürmek şart! partideki adamın kervanı satması sana ayriyeten anında her sattığı iteme karşılık hunter lvline göre Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) 352567 veriyor... benim hunterlvlim 2lv ve bana 3k veriyor her iteme karşılık Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Smile mesle kervanda 10 tane kervan itemi var partydeki huntera 30k verir Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Smile
thief keserek Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) 352567 kasarsın, thiefi keser kesmez Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) 352567 direk hesaba geçmeyebilir, sanırım belli bir günü var Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Smile benim aklıma geldikçe bakıyorum, bazen Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) 352567 oluyor :kasgoz bazen de "0 gold" Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) Kop
NOT: resimlerde sağ alt köşedeki haberler kısmına bakarsanız ne kadar Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli) 352567 aldığımı görürsünüz...
Back to top Go down
https://ultumark-tr.yetkin-forum.com

Hunterlıktan haftalık maaş alma!!! (resimli)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Legend 10 Haftalık Güncelleştirmeler
» Haftalık Sunucu Bakımı Tamamlanmıştır
» [Silkroad]Haftalık Sunucu Bakımı Tamamlanmıştır!
» İşlemci Satın Alma Rehberi
» Sp Farm - Resimli