Subject: cSRO Flag Ship Bonus Exp+Sp Sat Jul 31, 2010 9:11 am
%6-%20 arasında fazladan exp+sp kazanmak istermisiniz istersiniz tabi çardan çara değişiyor 81Warior çarımla normal %3,50 kastım 0,50 bonus exp kazandım yani 7/1 gibi bi bonus.
Flag Shipimizi Açıyoruz. Aşağıdaki adımları takip ediyoruz. Aşağıda Kırmızı ile gösterdim yere tıklayın karşınıza böyle bir ekran gelicek ID yazıp Sw seçin Ve butona tıklayın
Yukardaki Ekran geldikten sonra flag shipi kapatıp tekrar açın ve ilk gelen ekranda aşağıdakileri uygulayıp çarınıza girin
Çarınıza girdikten sonra aşağıdaki resimde gösterdiğim bölüme girin ve karşınıza böyle bi ekran gelmesi gerek kazandığımız bonusları gösteriyor Exp çarı kasarken gelmiyor kastıktan sonra orda kırmızı ile gösterdiğim butona tıklıyorsunuz ve uyarıya tamam diyorsunuz 10dk kadar sonra exit diyip tekrar girin gene flag shipten girin ve exp nin arttığını göreceksiniz
[b] Not:Windows7 64bit sistemde çalışmıyor
[size=12]30$a bunun vip ini satın alabiliyorsunuz %20-%40 arası geliyor üstelik 90-95-101-105-109 Lv lerinde big bonus dedikleri sp lerinizi alıyorsunuz toplamda yaklaşık 1,6m sp verior biriktirim ilk işim vip'ini satın almak olcak
[size=12]Flag Shipe yeni eklenen bonus drop özelliği test aşamasındaymış web mall itemlerini çarı kasarken programda otomatik düşürüyorsunuz sonra çara yüklüyorsunuz 4 adet item düştü şuan ama resimleri yok garip bişi çara yüklenirse bununda anlatımı yapıcam en kısa zamanda.